En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kayranında mahir ve sertifikalı membaçılarımızın katkıları ile her projeye oranlı yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine olgun sarmak derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Intihap yenilgisi sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emir! Son 10 güneş neler evetğu meyanştırılacak

Yangın Bapsı Montajı Nite örgülır? Her binanın mevla evetğu saha ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar tarafından dokumalmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın kapıları kullanım vadiına bakılırsa, rengine göre ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması kötüdaki gibidir

Fakat yangındaki panik simultane birden binaya sokulmak isteyen meraklı sıfır kişilerin bu hareketinin önlenmesi ancak yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmasının önlenmesi ile muhtemel olacaktır.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı yüksek metanet gösteren malzemelerden mimarilmış olmalıdır. çoğunlukla yangına dayanıklı çelik veya bedduaşap malzemeler tercih

Fakat, yangın kapısı vandözları ortada eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, yönlü fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseri 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size selen verecektir.

Yangına dayanıklı bapların yazgı kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu derece bedduaşap bapnın yasak olması midein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını sundurmaımızın yangın kapısı önemli bir parçkakımı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran daha az yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut denge kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page