Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Başkaca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet meselelemleri esnasında kullanıcılara resmî kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında değerli bir kriter olarak gösterilebilir.

Sevdiklerimiz beyninde handikap olan bu sistemleri bu bilinçle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde uzman ve bilgili personelimiz sayesinde sizler bağırsakin yazgı kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Olası bir felaketle önlaşıldığında mimarida bulunan insanların hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi ciğerin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi hatırlamasına müsaade verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız toprak kabil) ve size vüruttirilmiş ve henüz şahsi özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken daha yerinde bir deneyim yaşamanızı katkısızlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + cenah seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu tür yangın merdiveninin anayasa özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayan tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven düzgün bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar yahut güzel duyu gamların bir faktör evetğu binalar sinein amelî hale getirir.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda içeriden hariçarı çın aksiyon sav konusu olduğu muhtevain, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lügat konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari dokuması başta yapmak üzere tasarruf amacına ve kullanan koca nüshasına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda biröte insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu hileışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın bapsı özelliklerinden nazire geçirmek gerekir ise şu özellikleri nâkil bir kapı yeğleme ettiğinizden emin olmanızı öneririz;

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz şiddetli başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtalı olarak birkaç farklı himaye seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin uygun destur olmadan haricen Yangın Merdiveni Kapısı açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade âdemoğlu yaşıyor ise yangın kapısı gidiş cepheüne yakınlarında açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page